Testimonials

“To whom it may concern.
Steen Haakon Hansen is a good fellow. I know him well (I first met him forty years ago).
He is well qualified to teach the methods that I have developed.  He is an excellent performer.
I have no hesitation in recommending him.”
Keith Johnstone

“Steen Haakon Hansen er en af de dygtigste kreative inspiratorer og facilitatorer jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Steen formår via sine omfangsrige kundskaber, sit store menneskelige register og behagelige gemyt at gøre sine aktører fuldstændigt trygge, så de kan slippe fantasien fri, lade inspirationen flyde uhæmmet og intuitionen råde. Mit samarbejde med Steen har været utroligt udviklende for mit arbejde som scenekunstner og jeg anbefaler ham på det varmeste.”
Mads Korsgaard, skuespiller

“Jeg har været så heldig at være blevet undervist i improvisation af Steen mange gange – både på Odsherred Teaterskole, Scenekunstens udviklingscenter og som ”privatlærer” for improgrupper, jeg har spillet i.
Steen har ikke alene en formidabel viden om improvisation forankret i Keith Johnstones arbejde. Han har også samlet en næsten uendelig mængde viden til sig fra alle mulige varianter af teaterverdenen, klovnearbejde, objectwork, bricolage, …  og hans evne til at kombinere teori og oplevet praksis og tilpasse denne viden til lige netop dét, der er brug for, gør ham i mine øjne til en af de bedste undervisere, jeg har arbejdet med – og så er han super sjov at være sammen med, og det er ikke nogen lille ting. Jeg glæder mig allerede til næste gang.”
Per Rasmussen, Ingeniør, Technical Project Manager